Në shtëpinë tonë/ Karbohidratet, nutricionistja: Ja përse janë të rëndësishme në dietën ditore
14/02/2019 11:48

Dëgjojmë shpesh të na thuhet se duhet të konsumojmë sa më shumë produkte që përmbajnë proteina, fibra, yndyrna të shëndetshme apo karbohidrate. Por çfarë janë këto të fundit? Nutricionistja Viktoria Naço foli sot për emisionin "Në shtëpinë tonë" dhe tregoi se çfarë janë karbohidratet dhe tek cilat produkte përveç bukës gjejmë karbohidrate.

Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 1
26/04 12:03
Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 2
26/04 12:02
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 3
26/04 12:01
Bimët medicinale – Selino – Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 4
26/04 12:00
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 1
25/04 13:40
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 2
25/04 13:35
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 3
25/04 12:28
Kolagjeni / Camu Camu – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 4
25/04 12:28
Në shtëpinë tonë/ Pse është i nevojshëm kolagjeni?
25/04 12:11
Vallet popullore – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 5
25/04 11:40
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 1
24/04 13:46
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019
24/04 13:46
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 2
24/04 13:45
Varret monumentale Selcë – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 3
24/04 13:10
Tullumbacet – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 4
24/04 13:09
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 1
23/04 14:01
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 2
23/04 13:45
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 3
23/04 13:16
Promovim – Kanionet e Llëngës – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 4
23/04 12:51
5 receta me mish viçi – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 5
23/04 12:42