Ne Shtepine Tone, 9 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Proline
09/02/2018 18:32

Krehëri elektrik i thjeshtë dhe praktik për të drejtur flokët tuaj pa i dëmtuar ato.