Ne Shtepine Tone, 7 Qershor 2018, Pjesa 1 – Albtours D
07/06/2018 12:42

Të dashur miq, po afrojnë pushimet! Albtours D ka një ofertë dhe destinacion special për ju. Anjeza dhe Flori kanë udhëtuar drejt Belekut të Turqisë për të parë nga afër Resortet Gloria, si zgjedhjen ideale për pushimet tuaja.