Ne Shtepine Tone, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 5 – BCTV – Maska Gold
07/12/2017 14:27

Tendenca më e re, në trajtimin e fytyrës, rrathëve të syrit dhe buzëve, vjen nga BCTV! Maskat me trend 24 Karat, me përmbajtje ari, rikthejnë shkëlqimin në fytyrën tuaj.