Ne Shtepine Tone, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 3 – Burger me mish viçi dhe vegjetarian
07/12/2017 14:28

Ndiqni si bëhet një burger me mish viçi i shoqëruar me vezë dhe avokado, gjithashtu edhe një recetë vegjetariane, qoftja e të cilës bëhet me qiqra.