Ne Shtepine Tone, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 1 – Burgers
07/12/2017 14:29

Historiku Recetë në studio: Burger me mish viçi Burger me pulë dhe produkte peshku Burger-at kanë filluar të përdoren rreth shekullit të 19-të dhe në filim të shekullit 20. Burgerat lindën si nevojë e industializmit, e klasës punëtore dhe të mesme për të konsumuar ushqim me kosto të lirë gjatës kohës që janë jashtë shtëpisë. Amerikanët ishin të parët që kombinuan dy feta bukë me mish të grirë viçi.