Ne Shtepine Tone, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 5 – BCTV – Total Crunch
06/12/2017 13:34

Jemi në stinën më të bukur, trupi mendja dhe shpirti përjetojnë një rifreskim, një dëshirë të pa rezistueshme për t'i shërbyer vetes. Ndaj ju sjellim palestrën në shtëpinë tuaj. Të gjitha lëvizjet në një vegël të vetme: Total Crunch.Vetëm "Në shtëpinë tonë"