Ne Shtepine Tone, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 3 – Vlerat ushqyese të fasuleve
06/12/2017 13:35

Vlerat ushqyese të fasuleve: E ftuar Stavroula Posteci / Nutricioniste. Salsë me fasule Recetë në studio: qofte me fasule Fasulet mund t'i konsumoni jo vetëm të ziera, tavë apo petanik. Me to mund të realizoni edhe salsa të ndryshme. Klipi në vazhdim ju njeh me një tjetër recetë, salsë fasulesh me karkaleca dhe qofte.

Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 1 – “Sfida e amvisave”
16/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Fileto pule me perime
16/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Mandarina të karamelizuara
16/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 4 – “SWISS LINE”
16/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Proline/Tone Tee
16/02 15:00
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 1 – Nutriben
15/02 13:40
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Kujdesi që duhet të tregojmë për ushqimin e fëmijëve
15/02 13:40
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Salus
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Kumin
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – “Total Crunch”
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 1 – Shën Valentini
14/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Brusketa me iriq deti dhe tartuf
14/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Orekietë me pançetë, karkaleca dhe krem gështenjash
14/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Fileto levreku me krem kungulli , avokado dhe shafran
14/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Projektori Laser
14/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 1 – “Dhespina Miraraki”
13/02 21:45
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Muzeu Etnografik
13/02 21:44
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Kopështi
13/02 21:43
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Kopështi
13/02 21:42
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eko Fshesa
13/02 21:42