Ne Shtepine Tone, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 2 – Fasulet
06/12/2017 13:35

Specialisti flet për fasulet Specialist agronomi, profesor Zef Gjeta na tregon disa sekrete se si të dallojmë fasulet e reja nga ato të vjetra, sa lloje fasulesh njihen në vendin tonë dhe cila është metoda më e mirë e zierjes së fasuleve, për të mos humbur vlerat ushqyese.

Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 1 – “Sfida e amvisave”
16/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Fileto pule me perime
16/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Mandarina të karamelizuara
16/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 4 – “SWISS LINE”
16/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Proline/Tone Tee
16/02 15:00
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 1 – Nutriben
15/02 13:40
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Kujdesi që duhet të tregojmë për ushqimin e fëmijëve
15/02 13:40
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Salus
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Kumin
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – “Total Crunch”
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 1 – Shën Valentini
14/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Brusketa me iriq deti dhe tartuf
14/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Orekietë me pançetë, karkaleca dhe krem gështenjash
14/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Fileto levreku me krem kungulli , avokado dhe shafran
14/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Projektori Laser
14/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 1 – “Dhespina Miraraki”
13/02 21:45
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Muzeu Etnografik
13/02 21:44
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Kopështi
13/02 21:43
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Kopështi
13/02 21:42
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eko Fshesa
13/02 21:42