Ne Shtepine Tone, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 1 – Fasulet
06/12/2017 13:36

Fakte interesante Recetë në studio: krepa me fasule Llojet e fasuleve në botë Fasulet janë produkt që konsumohet më tepër gjatë periudhës së dimrit. Të cilësuar si një ndër ushqimet më të dobishme, si burim proteinash, fasulet janë një ushqim tradicional i kuzhinës sonë. Sot "Në shtëpinë tonë" do të flasim për llojet e fasuleve, si t'i dallojmë nëse janë të vjetra apo të reja, do njihemi me vlerat e shumta që ato përmbajnë, por gjithashtu edhe do të gatuajmë.

Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 1 – “Sfida e amvisave”
16/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Fileto pule me perime
16/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Mandarina të karamelizuara
16/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 4 – “SWISS LINE”
16/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 16 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Proline/Tone Tee
16/02 15:00
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 1 – Nutriben
15/02 13:40
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Kujdesi që duhet të tregojmë për ushqimin e fëmijëve
15/02 13:40
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Salus
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Kumin
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 15 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – “Total Crunch”
15/02 13:39
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 1 – Shën Valentini
14/02 15:03
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Brusketa me iriq deti dhe tartuf
14/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Orekietë me pançetë, karkaleca dhe krem gështenjash
14/02 15:02
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Fileto levreku me krem kungulli , avokado dhe shafran
14/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Projektori Laser
14/02 15:01
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 1 – “Dhespina Miraraki”
13/02 21:45
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Muzeu Etnografik
13/02 21:44
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Kopështi
13/02 21:43
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Kopështi
13/02 21:42
Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eko Fshesa
13/02 21:42