Ne Shtepine Tone, 17 Maj 2018, Pjesa 4 – Kursi elektrik
17/05/2018 13:12

Një prej kurseve profesionale më të frekuentuara nga ata që duan të marrin një zanat është ai i instalimeve elktrike. Për të mësuar më shumë se cfarë ofron ky kurs dhe për të marrë disa këshilla se si duhet të kujdesimi për instalimet elektrike në shtëpitë tona, ne kemi bërë një vizitë në Qendrën e Formimit Profesional Publlik në Durrës.