Ne Shtepine Tone, 17 Maj 2018, Pjesa 3 – Kumbulla shahine
17/05/2018 13:13

Kumbulla shahine është një ndër frutat e para të pranverës, por falë vlerave ushqyese dhe shijes së athët përdoret edhe në gatime të ndryshme. Shefi i kuzhinës Gëzim Musliaka shpjegon se si mund ta bëni pjesë të kuzhinës këtë frut. Ndërkohë blogerja e ushqimit Adeola ju sugjeron një recetë tradicionale nga Elbasani me mish qingji dhe kumbulla shahine.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 15 Janar 2019, Pjesa 1
15/01 17:00
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 15 Janar 2019, Pjesa 3
15/01 16:59
Sfidat e Stelës – Kick Box – Në Shtëpinë Tonë, 15 Janar 2019, Pjesa 4
15/01 16:58
Mishrat e dhëmbëve – Në Shtëpinë Tonë, 15 Janar 2019, Pjesa 5
15/01 16:58
Sfida e radhës së Stelës në “Në shtëpinë tonë” – Kick Box
15/01 11:09
Probleme me mishrat e dhëmbëve, stomatologu këshillon
15/01 10:45
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 14 Janar 2019, Pjesa 1
14/01 15:18
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 14 Janar 2019, Pjesa 3
14/01 15:18
5 Receta me lakra – Në Shtëpinë Tonë, 14 Janar 2019, Pjesa 4
14/01 15:17
Gjon Mili – Në Shtëpinë Tonë, 14 Janar 2019, Pjesa 5
14/01 15:17
Korçës i shtohet dhe një muze, ai i Gjon Milit
14/01 13:27
“Në shtëpinë tonë”: Ja 5 mënyrat si të gatuani lakrën
14/01 11:52
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 11 Janar 2019, Pjesa 1
11/01 15:31
Në Shtëpinë Tonë, 11 Janar 2019, Pjesa 2
11/01 15:30
Koleksion fotosh – Në Shtëpinë Tonë, 11 Janar 2019, Pjesa 4
11/01 15:29
Acidi glikolik – Në Shtëpinë Tonë, 11 Janar 2019, Pjesa 5
11/01 15:29
Vetitë dhe përdorimet e acidit glikolik
11/01 11:26
Koleksionisti shfaq për herë të parë në “Në shtëpinë tonë” disa foto të vjetra nga Korça
11/01 11:24
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 10 Janar 2019, Pjesa 1
10/01 16:04
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 10 Janar 2019, Pjesa 2
10/01 16:03