Ne Shtepine Tone, 17 Maj 2018, Pjesa 2 – ECOSOFT
17/05/2018 13:13

Një ndër 5 prodhuesit më të mëdhenj në botë të sistemeve të trajtimit të ujit, nëpërmjet teknologjisë Revers Osmosis është komapnia ECOSOFT. Është një kompani e themeluar në 1991 në Ukrainë. E shtrirë në 5 kontinente dhe mbi 50 shtete, Ecosoft vjen në Shqipëri ekzkluzivisht nëpërmejt kompanisë Teoren shpk dhe ofron për konsumatorët shqiptarë sistemet më bashkëkohore të trajtimit të ujit, si për familjarët ashtu edhe për industrinë.

Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 1
23/10 18:44
Tretja e ushqimeve – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 2
23/10 18:31
Perdet – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 3
23/10 18:31
Biokozmetika – Lëkura + 30 vjeç – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 4
23/10 17:51
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 1
22/10 19:29
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 2
22/10 19:28
Qumështi, i shëndetshëm apo i rrezikshëm? – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 3
22/10 19:28
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 4
22/10 19:28
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 1
19/10 13:21
Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 2
19/10 13:21
Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 3
19/10 13:20
Promovim Pejë – Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 4
19/10 13:20
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 1
18/10 20:23
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 2
18/10 20:23
Promovim – Pogradec – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 3
18/10 20:23
Pjatat dekorative – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 4
18/10 20:22
Loja telefonike – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 1
17/10 18:39
Gazetari Ardi Pulaj sjell një recetë kineze – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 2
17/10 18:38
Bio Save – Sepse buzëqeshja është e rëndësishme – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 3
17/10 18:37
Sfidat e Florit – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 4
17/10 18:37