4 receta me presh – Në Shtëpinë Tonë, 17 Janar 2019, Pjesa 4
17/01/2019 19:10

“Në shtëpinë tonë” sjell 4 mënyra se si të gatuani një ndër produktet e stinës, preshin. Kuzhinieri Bedri Llanaj gatuan: sallatë me presh, antipastë me karkaleca dhe presh, risotto me presh dhe mish viçi me presh. Ndërkohë nutricionistja, Anila Kalleshi flet për recetat e gatuara dhe vlerat e preshit. Zbuloni se cilat janë mënyrat më të thjeshta, praktike dhe të shpejta për të gatuar me presh.

Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 1
26/04 12:03
Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 2
26/04 12:02
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 3
26/04 12:01
Bimët medicinale – Selino – Në Shtëpinë Tonë, 26 Prill 2019, Pjesa 4
26/04 12:00
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 1
25/04 13:40
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 2
25/04 13:35
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 3
25/04 12:28
Kolagjeni / Camu Camu – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 4
25/04 12:28
Në shtëpinë tonë/ Pse është i nevojshëm kolagjeni?
25/04 12:11
Vallet popullore – Në Shtëpinë Tonë, 25 Prill 2019, Pjesa 5
25/04 11:40
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 1
24/04 13:46
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019
24/04 13:46
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 2
24/04 13:45
Varret monumentale Selcë – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 3
24/04 13:10
Tullumbacet – Në Shtëpinë Tonë, 24 Prill 2019, Pjesa 4
24/04 13:09
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 1
23/04 14:01
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 2
23/04 13:45
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 3
23/04 13:16
Promovim – Kanionet e Llëngës – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 4
23/04 12:51
5 receta me mish viçi – Në Shtëpinë Tonë, 23 Prill 2019, Pjesa 5
23/04 12:42