Ne Shtepine Tone, 16 Prill 2018, Pjesa 4 – Kurs volejbolli
16/04/2018 12:46

Sporti është një nga format më të mira për të edukuar fëmijët për një jetë të shëndetshme si dhe për ti mbajtur sadopak larg rrjeteve sociale. Sot do të ndjekim një kurs volejbolli për fëmijë ku do të mësojmë të gjitha rregullat bazë si dhe çfarë duhet të kemi parasysh nëse duam të regjistrohemi në një kurs volejbolli.

Loja telefonike – Në Shtëpine Tonë, 25 Shtator 2018, Pjesa 1
25/09 17:50
Ushqyerja nga stresi – Në Shtëpine Tonë, 25 Shtator 2018, Pjesa 2
25/09 17:49
Bimët medicinale – Murrizi – Në Shtëpine Tonë, 25 Shtator 2018, Pjesa 3
25/09 17:48
Promovim Elbasan – Në Shtëpine Tonë, 25 Shtator 2018, Pjesa 4
25/09 17:47
Ushqyerja nga stresi
25/09 13:50
A janë më kreativë njerëzit që shohin ëndrra të frikshme?
25/09 10:38
Loja telefonike – Në Shtëpine Tonë, 24 Shtator 2018, Pjesa 1
24/09 22:04
A janë më kreativë njerëzit që shohin ëndrra të frikshme? – Në Shtëpine Tonë, 24 Shtator 2018, Pjesa 2
24/09 22:04
Spitali Salus – Në Shtëpine Tonë, 24 Shtator 2018, Pjesa 3
24/09 22:04
Sa kushton një tortë? – Në Shtëpine Tonë, 24 Shtator 2018, Pjesa 4
24/09 22:04
Në Shtëpine Tonë, 21 Shtator 2018, Pjesa 1 – Sfida e Amvisave
21/09 15:04
Në Shtëpine Tonë, 21 Shtator 2018, Pjesa 2
21/09 15:04
Në Shtëpine Tonë, 21 Shtator 2018, Pjesa 3
21/09 15:04
Në Shtëpine Tonë, 21 Shtator 2018, Pjesa 4 – Promovim Gjakova
21/09 15:03
A rrezikohet shëndeti ynë nga cilësia e vajit të ullirit?
21/09 10:02
Ne Shtepine Tone, 20 Shtator 2018, Pjesa 1 – Loja telefonike
20/09 19:26
Ne Shtepine Tone, 20 Shtator 2018, Pjesa 2 – Vaj ulliri i thjeshtë, i virgjër apo ekstra i virgjër?
20/09 19:25
Ne Shtepine Tone, 20 Shtator 2018, Pjesa 3 – Sa kushton një tatuazh
20/09 19:25
Ne Shtepine Tone, 20 Shtator 2018, Pjesa 4 – Punime në polisterol
20/09 19:23
Dafina Zeqiri e ka “njësoj” si Flori
20/09 14:20