Ne Shtepine Tone, 15 Maj 2018, Pjesa 4 – Vetullat dhe qerpikët
15/05/2018 12:44

Sot "Në shtëpinë tonë" do tju tregojmë disa metoda dhe sekrete se si të keni vetulla dhe qerpikë të bukur dhe sa më natyrale. Disa sugjerime na vijnë nga specialistja e biokozmetikës Anxhela Panxhi se si të veproni në shtëpi për mirëmbajtjen e tyre, gjithashtu çfarë duhet të keni parasysh për të mos i dëmtuar ato. Një tjetër metodë është edhe ajo microblading që Make-up artist Anisa Janushaj na shpjegon se si aplikohet dhe kujdesi që duhet të tregojmë.