Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Fileto levreku me krem kungulli , avokado dhe shafran
14/02/2018 15:01

Artur Luku /Shef Kuzhine i cili gatuan recetën e tretë: Fileto levreku me krem kungulli , avokado dhe shafran.