Ne Shtepine Tone, 14 Shkurt 2018, Pjesa 3 – Orekietë me pançetë, karkaleca dhe krem gështenjash
14/02/2018 15:02

Artur Luku /Shef Kuzhine i cili gatuan recetën e dytë : Orekietë me pançetë, karkaleca dhe krem gështenjash.