Ne Shtepine Tone, 14 Qershor 2018, Pjesa 5 – Fli
14/06/2018 13:53

Flija është një nga shijet e mrekullueshme të traditës shqiptare. Por a e dini origjinën e kësaj recete? Si ndryshon gatimi i flisë në Shqipëri dhe Kosovë? Po emrin "Fli" nga e ka marrë?