Ne Shtepine Tone, 14 Qershor 2018, Pjesa 3 – Sfida e amvisave
14/06/2018 13:54

Manushaqe Elezi/Amvisë gatuajnë recetën e parë “Tavë me patate dhe kungulleshka”