Ne Shtepine Tone, 14 Qershor 2018, Pjesa 2 – Sfida e amvisave
14/06/2018 13:54

Sot "Në shtëpinë tonë" në rubrikën "Sfida e amvisave" do të kemi dy zonja Shpresa Çakërri dhe Manushaqe Elezi janë dy amvisat që do të na e ëmbëlsojnë mëngjesin me recetat e tyre. Shpresa e ndan ditën mes pasionit për yoga-n dhe kujdesit ndaj familjes, ndërsa Manushaqe si një ish shefe kuzhine nuk rresht së eksperimentuari në kuzhinë. Kush do të triumfojë në garën e amvisave? Ndiqeni sot “Në shtëpinë tonë” !