Ne Shtepine Tone, 14 Qershor 2018, Pjesa 1 – MEGATEK
14/06/2018 13:55

Anjeza ka shkuar në MEGATEK dhe ju prezanton me çdo detaj që ju duhet për pushimet tuaja buzë detit, duke filluar nga kremërat, shapkat e deri tek arredimi për shtëpinë e plazhit, hotelin apo pishinat private.