Ne Shtepine Tone, 14 Nentor 2017, Pjesa 5 – BCTV – Leggings Lëkure
14/11/2017 15:09

Të buta, të rehatshme, me 2 xhepa pas, modelojnë kofshët dhe mbi të gjitha Pamje Klas! Leggings Lëkure në ngjyrë kafe dhe të zeza i gjeni në Bctv! Shijoni Vjeshtën me produktin më të ri! Trego linja perfekte! Leggings lëkure janë ndërtuar me teknologjinë push up, qe ngrenë të pasmet dhe eliminojnë shenjat e të brendshmeve intime. Super Produkt në një Super Stinë!

Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 1
23/10 18:44
Tretja e ushqimeve – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 2
23/10 18:31
Perdet – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 3
23/10 18:31
Biokozmetika – Lëkura + 30 vjeç – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2018, Pjesa 4
23/10 17:51
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 1
22/10 19:29
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 2
22/10 19:28
Qumështi, i shëndetshëm apo i rrezikshëm? – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 3
22/10 19:28
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2018, Pjesa 4
22/10 19:28
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 1
19/10 13:21
Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 2
19/10 13:21
Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 3
19/10 13:20
Promovim Pejë – Në Shtëpinë Tonë, 19 Tetor 2018, Pjesa 4
19/10 13:20
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 1
18/10 20:23
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 2
18/10 20:23
Promovim – Pogradec – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 3
18/10 20:23
Pjatat dekorative – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2018, Pjesa 4
18/10 20:22
Loja telefonike – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 1
17/10 18:39
Gazetari Ardi Pulaj sjell një recetë kineze – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 2
17/10 18:38
Bio Save – Sepse buzëqeshja është e rëndësishme – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 3
17/10 18:37
Sfidat e Florit – Në Shtëpinë tonë, 17 Tetor 2018, Pjesa 4
17/10 18:37