Ne Shtepine Tone, 14 Nentor 2017, Pjesa 1 – Qumështit të kondensuar
14/11/2017 15:09

Recetë në studio: antipastë me karkalec dhe qumësht të kondensuar Teknologu i qumështit Qumështi i kondensuar është qumështi i lopës të cilit i është hequr uji. Më shpesh gjendet në formën e qumështit të kondensuar të ëmbël, me sheqer të shtuar. Qumështi i kondensuar i ëmbël është shumë I trashë, i ëmbël dhe kur konservohet mund të zgjasë me vite edhe pa u futur në frigorifer nëse nuk hapet.

Ne Shtepine Tone, 17 Nentor 2017, Pjesa 1 – Peshku shtizë
17/11 14:13
Ne Shtepine Tone, 17 Nentor 2017, Pjesa 2 – Peshku shtizë
17/11 14:13
Ne Shtepine Tone, 17 Nentor 2017, Pjesa 3 – Veçoritë e peshkut shtizë
17/11 14:13
Ne Shtepine Tone, 17 Nentor 2017, Pjesa 4 – Atlasi i Florës së Shqipërisë
17/11 14:13
Ne Shtepine Tone, 17 Nentor 2017, Pjesa 5 – BCTV – Projektori Laser
17/11 14:13
Ne Shtepine Tone, 16 Nentor 2017, Pjesa 1 – Finoku
16/11 13:23
Ne Shtepine Tone, 16 Nentor 2017, Pjesa 2 – Finoku
16/11 13:23
Ne Shtepine Tone, 16 Nentor 2017, Pjesa 3 – Kura me finok
16/11 13:23
Ne Shtepine Tone, 16 Nentor 2017, Pjesa 4 – Rrëshira e pishës
16/11 13:23
Ne Shtepine Tone, 16 Nentor 2017, Pjesa 5 – BCTV – Syze Optike
16/11 13:23
Ne Shtepine Tone, 15 Nentor 2017, Pjesa 1 – Fitness – Ushtrime per abdominalet
15/11 19:43
Ne Shtepine Tone, 15 Nentor 2017, Pjesa 2 – Rukola
15/11 19:42
Ne Shtepine Tone, 15 Nentor 2017, Pjesa 3 – Rukola
15/11 19:40
Ne Shtepine Tone, 15 Nentor 2017, Pjesa 4 – Oktapod me rukola.
15/11 19:38
Ne Shtepine Tone, 15 Nentor 2017, Pjesa 5 – BCTV – Syze Optike
15/11 19:37
Ne Shtepine Tone, 14 Nentor 2017, Pjesa 1 – Qumështit të kondensuar
14/11 15:09
Ne Shtepine Tone, 14 Nentor 2017, Pjesa 2 – Qumështit të kondensuar
14/11 15:09
Ne Shtepine Tone, 14 Nentor 2017, Pjesa 3 – Qumështit të kondensuar
14/11 15:09
Ne Shtepine Tone, 14 Nentor 2017, Pjesa 4 – Agjenti Imobiliar
14/11 15:09
Ne Shtepine Tone, 14 Nentor 2017, Pjesa 5 – BCTV – Leggings Lëkure
14/11 15:09