Ne Shtepine Tone, 14 Maj 2018, Pjesa 2 – South Outdoor Festival
14/05/2018 14:09

South Outdoor Festival i dërgon të gjithë në Vuno. Festivali i gatimeve tradicionale, sportit në natyrë, muzikës së mirë dhe pamjes fantastike që të dhuron jugu i Shqipërisë! Anjeza dhe Flori kanë ndjekur aktivitetin dhe i kanë shijuar të gjitha...