Ne Shtepine Tone, 13 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eko Fshesa
13/02/2018 21:42

Eko Fshesa” është produkti i ditës së sotme, nga BCTV. Ajo mbledh grimcat e xhamit, flokët, insektet dhe çdo papastërti. Jetoni pastër dhe pa shpenzuar energji elektrike apo bateri. Përfitoni nga oferta!