Ne Shtepine Tone, 13 Qershor 2018, Pjesa 1 – Kujdesi ndaj diellit
13/06/2018 12:02

Temperaturat e larta, rrezet e forta të diellit, rreziku nga djegiet, dehidratimi, alergjia, puçrat janë gjithmonë disa nga ndjesitë më bezdisëse në stinën e verës. Sot "Në shtëpinë tonë" do të japim vetëm këshilla për personat që e kanë nisur plazhin dhe për pjesën tjetër që janë ende në pritje. Si të kemi kujdes nga dielli? Si fillim të ndjekim një klip me gabimet që bëjmë kur shkojmë në plazh.