Ne Shtepine Tone, 13 Mars 2018, Pjesa 4 – Kurset profesionale/Kuzhinë, Pastiçeri
13/03/2018 13:55

Ndjekja e kurseve profesionale tashmë është kthyer në një risi, e cila po rrëmben gjithnjë e më shumë interesin e të rinjve shqiptarë. Ndjekja e këtyre kurseve shihet prej tyre si e vetmja formë për sigurimin e një mundësie punësimi. Kemi shkuar tek shkolla e formimit profesional në qytetin e Durrësit për kursin e kuzhinës dhe pastiçerisë, gjithashtu edhe ccfarë përfshin.