Ne Shtepine Tone, 12 Shkurt 2018, Pjesa 5 – BCTV – Proline/Tone Tee
12/02/2018 14:06

BCTV ofertë “Në shtëpinë tonë” , “Proline” dhe “Tone Tee”. Proline – krëhër i thjeshtë dhe praktik në përdorim, flokët tuaja mund të jenë gjithmonë të krehura dhe të pa dëmtuara. Tone Tee – veshja për meshkuj që rimodelon format e trupit.