Ne Shtepine Tone, 12 Shkurt 2018, Pjesa 4 – Mirëmbajtja e flokëve të dekoloruar
12/02/2018 14:06

Një tipar tërheqës në bukurinë e vajzave dhe zonjave janë flokët. Një pjesë e mirë e tyre për të ndryshuar në një periudhë të shkurtër pamjen e tyre përdorin dekolorant. Pavarsisht pamjes së arrirë , një flok i dekoloruar kërkon trajtim të veçantë . Sot në rubrikën e biokozmetikës do të flasim për trajtimet me anë të serumeve ,maskave dhe kremërave natyral që mund të ofrojmë në kushte shtëpie dhe këshilla për kujdesin e flokëve të dekoloruar, në përditshmërinë tuaj.