Ne Shtepine Tone, 12 Qershor 2018, Pjesa 1 – Pjepri
12/06/2018 13:58

Për pjeprin padyshim mund të themi se është shërues i stresit të ditës. Sot do ju japim gjitha informacionet për këtë frutë kaq të dashur nga konsumatorët. Do ju tregojmë disa receta interesante me pjepër dhe një cheecake të ëmbël dhe me plotë ngjyrë.