Ne Shtepine Tone, 12 Janar 2018, Pjesa 1 – Levreku
12/01/2018 14:43

Levreku është një nga peshqit më të kërkuar në treg për shkak të shijes së tij dhe vlerave ushqyese që ka. Shumë njerëz i preferojnë shijen dhe filetot e buta, pa hala. Për disa të tjerë, siç janë peshkatarët sportivë, levreku konsiderohet si mbreti i këtij peshkimi. Në këtë puntatë do ta njohim më mirë këtë produkt si dhe do të mësojmë disa pjata shumë të veçanta me levrek.

Receta NSHT- Krem polenta me ravioli pule dhe kërpudha
19/01 15:23
Receta NSHT- Polenta me sepie kallamar dhe salcë domate
19/01 15:19
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 1 – Mëngjeset e shëndetshme
18/01 18:23
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 2 – Mëngjesi për disa patologji
18/01 18:22
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 3 – Disa receta për mëngjes
18/01 18:22
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 4 – Ping Pong
18/01 18:21
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Ulje mbi 40%, për krehërin ‘Proline’
18/01 18:20
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 1 – lakra bruksel
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 2 – Turshi me lakër brukseli
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 3 – Pasta me lakra brukseli
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 4 – Kujdesi për kafshët
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eco Heater
17/01 14:21
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 1 – Supa
16/01 14:17
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 2 – Supe me spinaq dhe pule
16/01 14:17
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 3 – Vlerat ushqyese të supave
16/01 14:17
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 4 – Muzeu I shkencave
16/01 14:16
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eco Heater
16/01 14:16
Ne Shtepine Tone, 15 Janar 2018, Pjesa 1 – Petën sfoliat
15/01 13:42
Ne Shtepine Tone, 15 Janar 2018, Pjesa 2 – Byrek me petë sfoliat
15/01 13:42
Ne Shtepine Tone, 15 Janar 2018, Pjesa 3 – Vlerat ushqyese të petëve sfoliat
15/01 13:41