Ne Shtepine Tone, 11 Qershor 2018, Pjesa 4 – Petrela promovim
11/06/2018 15:27

Rreth 15 minuta larg nga Tirana, në drejtim të qytetit të Elbasanit, gjendet një fshat i vogël, por me histori, kulturë dhe turizëm të pasur. Bëhet fjalë për Petrelën, i cili ndodhet buzë lumit të Erzenit dhe ka një natyrë shumë të bukur.