Ne Shtepine Tone, 11 Korrik 2018, Pjesa 3 – Rigoni
11/07/2018 13:18

Kultivimi i rigonit në në parcelë në Valias Recetë në studio "Fileto pule me kërpudha dhe rigon" Kocë e pjekur në furrë me perime dhe rigon të freskët