Ne Shtepine Tone, 11 Korrik 2018, Pjesa 2 – Rigoni
11/07/2018 13:19

Recetë djathë i pjekur në furrë me perime dhe rigon Recetë në studio "Brusketë me sardele, djathë të bardhë dhe rigon" Ibrahim Lala/Mjek popullor i cili do të flasë për vlerat ushqyese dhe mjekësorë të rigonit dhe vajit të tij.