Ne Shtepine Tone, 11 Korrik 2018, Pjesa 1 – Rigoni
11/07/2018 13:21

Rigoni është një bimë që rritet në vendin tonë gjatë gjithë vitin. Është quajtur si lumturia e malit për vet vlerat e saj ushqyese. Në zonat veriore të vendit tonë rritet rigoni i kuq dhe ai i bardhi në Shqipërinë e mesme dhe në jug. Është pikërisht ky i fundit që përdoret dhe si erëz kuzhine.