Ne Shtepine Tone, 11 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Leggings Lëkure
11/01/2018 14:50

Të buta, të rehatshme, me 2 xhepa pas, modelojnë kofshët dhe mbi të gjitha Pamje Klas! Leggings Lëkure në ngjyrë kafe dhe të zeza i gjeni në Bctv! Trego linja perfekte! Leggings lëkure janë ndërtuar me teknologjinë push-up, që ngrenë të pasmet dhe eliminojnë shenjat e të brendshmeve intime. Super Produkt në një Super Stinë!