Ne Shtepine Tone, 11 Janar 2018, Pjesa 3 – Bërxollë me presh dhe lajthi
11/01/2018 14:51

Kevjan Shehu/ Kuzhinier, i cili gatuan bërxollë me presh dhe lajthi.