Ne Shtepine Tone, 10 Korrik 2018, Pjesa 2 – Sfida e amvisave
10/07/2018 13:11

Sot "Në shtëpinë tonë" në rubrikën "Sfida e amvisave" do të kemi dy zonja: Zhaneta Caushaj/Amvisë 37 vjeçe nga Vlora por jeton në Tiranë. Zhaneta është e martuar dhe ka një djalë. Ajo ka jetuar prej 18 vitesh në Greqi në qytetin e Selanikut. Ka mbaruar shkollën Teknologjike të Ushqimit tek IEK dhe ka punuar në shumë biznese si menaxhere për cilësinë e prodhimit dhe ka bashkëpunuar me disa prej shef-ave më të mirë në Greqi, bashkëpunimi më i veçantë për të ka qënë puna prej 10-vitesh me chef-in italian Mino Allegiri. Ajo sot do gatuajë "Fileto pule me kërpudha dhe oriz" dhe "Revani me arra kokosi". Ndërsa zonja tjetër që është me ne në studio është Kristina Qirko /Amvisë nga Leskoviku. Ajo ka jetuar për disa vite në Argjentinë por momentalisht jeton në Tiranë. Gjatë gjithë jetës së saj Kristina ka qënë amvisë dhe sot në studio do shpalosë pasjonin e saj për gatimin. Sot në këtë sfidë ajo do të gatuajë "Kungull të skuqur" dhe "Kek me arra".

Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2018, Pjesa 1
13/11 21:47
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2018, Pjesa 2
13/11 21:47
Sa kushton berberi – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2018, Pjesa 3
13/11 21:17
Bimët medicinale – Kumaku – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2018, Pjesa 4
13/11 21:15
Bunkart2 – Në Shtëpinë Tonë, 13 Nëntor 2018, Pjesa 5
13/11 21:14
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2018, Pjesa 1
12/11 19:37
Dhimbjet e stomakut – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2018, Pjesa 3
12/11 19:36
Muzeu i armëve – Në Shtëpinë Tonë, 12 Nëntor 2018, Pjesa 5
12/11 19:36
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 9 Nëntor 2018, Pjesa 1
09/11 14:10
Në Shtëpinë Tonë, 9 Nëntor 2018, Pjesa 2
09/11 14:09
Në Shtëpinë Tonë, 9 Nëntor 2018, Pjesa 3
09/11 14:08
Zakonet që na shëndoshin në ditët e ftohta – Në Shtëpinë Tonë, 9 Nëntor 2018, Pjesa 5
09/11 14:06
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2018, Pjesa 1
08/11 18:38
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2018, Pjesa 3
08/11 18:38
Sfida e Florit – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2018, Pjesa 4
08/11 18:37
ORL – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2018, Pjesa 5
08/11 18:37
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2018, Pjesa 1
07/11 19:33
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2018, Pjesa 3
07/11 19:32
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2018, Pjesa 4
07/11 19:31
Kaligrafia – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2018, Pjesa 5
07/11 19:30