Ne Shtepine Tone, 10 Janar 2018, Pjesa 4 – Kursi i notit
10/01/2018 13:47

Fillimi i notit është i lehtë. Është një sport për të gjitha grupmoshat, aftësitë dhe nivelet e fitness-it. Para se të filloni, do t'ju duhet të blini një palë lopata uji dhe syze. Instruktori Andi Mara na jep këshilla për kursin e notit dhe të mirat e tij sidomos tek fëmijët në përgjithësi e në veçanti për ata me autizëm.