Ne Shtepine Tone, 10 Janar 2018, Pjesa 3 – Sherebela dhe vaji i saj në kozmetikë
10/01/2018 13:47

Sherebela është një nga emrat më të dëgjuar në industrinë e kozmetikës, veçanërisht në fushën e kujdesit të lëkurës. Produkte të panumërta bukurie kanë në përmbajtjen e tyre vajin esencial të sherebelës. Si ta kombinoni dhe si ta përdorni vajin e sherebelës?