Ne Shtepine Tone, 10 Janar 2018, Pjesa 2 – Spaghetti me sherebelë
10/01/2018 13:48

Ardit Kaçorri / Kuzhinier, i cili gatuan recetën e dytë me sherebelë. Në shekullin e 10-të, mjekët arabë e përdornin sherebelën për të kthjelluar mendjen. Ndër shekuj sherebela është përdorur për të kuruar probleme të rrugëve të frymëmarrjes. Mjeku Laver Stroka me anë të këtij klipi tregon se si duhet ta përdorim sherebelën për patologji të ndryshme dhe kush duhet ta përdorë atë.