Ne Shtepine Tone, 10 Janar 2018, Pjesa 1 – Sherebela
10/01/2018 13:49

Sherebela është bima kryesore aromatiko-mjekësore që zë peshën më të madhe si në eksportet kombëtare ashtu edhe rajonale. Vendi jonë ka privilegjin që të jetë furnitori kryesor i sherebelës në tregjet ndërkombëtare, duke eksportuar çdo vit. Sherebela zë vend në kulinari, në mjekësi dhe në kozmetikë, sekrete dhe informacione që do t'i zbulojmë sot.