Në shtëpinë e “Dëshmitarit X”! Albert Veliu në gjendje të keqe ekonomike
17/05/2018 20:23

Albert Eqerem Veliu në qytetin e Vlorës njihet me nofkat Berti i Abesë, ose Babale. Por, përveç kësaj ai njihet në vendlindje edhe për problemet ekonomike dhe për dënimet e shpallura nga drejtësia italiane dhe shqiptare.