Në rrugën e aksidenteve; Në hyrje të Elbasanit, asnjë mbikalim për këmbësorët
08/02/2018 12:28

Në shtatë kilometër rrugë në aksin Bradashesh-Elbasan nuk ka asnjë mbi apo nënkalim për këmbësorët. E gjithë zona në hyrje të Elbasanit është shumë e populluar dhe me trafik të rënduar. Pak ditë më parë aty një grua humbi jetën ndërsa katër persona u lënduan në aksidente të ndryshme.