Në qendrën “Dea” në Ksamil
13/06/2018 20:16

Kompozitori Limos Dizdari dhe e shoqja Adriana prej 18 vitesh menaxhojnë qendrën kulturore “Dea” në Ksamil, e cila është vendosur në një objekt të ish-Ndërmarrjeve Bujqësore.