Në lokalin e përgjimit, afër shkollës industriale në Vlorë
17/05/2018 15:10

Lokali i Agron Xhafajt, vëllait të ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj, ku mendohet se është realizuar përgjimi, gjë për të cilën PD ka ngritur akuzën, sot kamera e TCH ka bërë një vëzhgim, ku në këtë lokal shërbehej , dhe kishte frekuentim nga qytetarët e Vlorës.