Në festën e Breshkës. Rikthehet eventi 3-ditor në Dhërmi
09/07/2018 20:22

Në faqen e internetit të “Turtle Fest” gjejmë këtë pasazh mirëseardhjeje: Rruga për në ‘Turtle Fest’ ka nisur 20 e kusur vite më parë. Ishte 11 vjeç, kur Rubini pa një koncert për herë të parë te Piramida. Sot, ai djalë mban mend shumë mirë dëshirën e energjinë dhe e ka sjellë këtu në Dhërmi.