Ndotja e Prishtinës, reduktohet numri i makinave që hyjnë në qytet
30/01/2018 14:29

Ulja e mjeteve që qarkullojnë në Prishtinë është parë nga zyrtarët lokalë dhe ata qeveritarë si një mënyrë për të lehtësuar ndotjen e madhe të ajrit në kryeqendrën e Kosovës.