Ndotja alarmante në Fushë-Krujë
10/01/2018 20:03

Kemi hyrë në atë që Qeveria e ka shpallur vitin jubilar të Skënderbeut. Turistët vendas dhe të huaj që shkojnë në Krujë, në Kalanë e Skënderbeut gjatë rrugës pranë fshatit Krastë përballen me një pamje të rënduar.